Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Noile Restrictii Cluj

Cluj-Napoca dar și alte localități din județul Cluj riscă să ajungă la peste 75 infectări la mia de locuitori. Premierul Florin Cîțu a anunțat că Guvernul a adoptat noi măsuri restrictive pentru limitarea răspânirii pandemiei iar secretarul de stat Raed Arafat a detaliat măsurile.

Noile restrictii cluj
Restricţii Noi In Cluj Napoca Rata De Infectare A Trecut De 6 La Mia De Locuitori

Carantină de noapte și în Cluj-Napoca.

Noile restrictii cluj

. Noile măsuri de restricție anunțate de CNSU. Cluj și în municipiul Cluj-Napoca au fost adoptate prin Hotărârile 201 și 202 noi măsuri de diminuare a impactului tipului de risc. Când intră în vigoare noile reguli. În municipiul Cluj-Napoca vor fi impuse noi măsuri restrictive.

180 din 16 septembrie 2021 privind stabilirea unor măsuri de diminuare a impactului tipului de risc în aplicarea HG. Marţi rata de infectare în Cluj-Napoca era 559 la mie iar miercuri a depăşit pragul de 6 la mie 603. În municipiul Cluj-Napoca vor fi impuse noi măsuri restrictive. Măsurile vor intra în vigoare la miezul nopţii.

Odată cu creșterea rate de incidență în jud. 23 hours agoTeama de COVID-19 dar şi restricţiile epidemice care intră în vigoare de luni i-au determinat pe zeci de mii de români să se vaccineze în ultimele 24 de ore. Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă va stabili în termen de 48 de ore când vor intra în vigoare noile restricţii. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență urmează să anunțe noile restricții în următoarele zile dacă rata se menține peste 6.

93209092021 pentru comunele Aiton Baciu Cășeiu Câțcău și Geaca județul Cluj. Noile restricţii privind circulaţia pană la ora 2000 se vor impune şi în Cluj-Napoca. Vezi mai jos rata de infectare pe fiecare localitate în parte. 93209092021 în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Florești.

Marţi rata de infectare în Cluj-Napoca era 559 la mie iar miercuri a depăşit pragul de 6 la mie 603. Rata de infectare în Cluj Napoca a depășit pragul de 6 la mia de locuitori. September 13 at 549 AM. Astfel restricțiile se vor înăspri iar.

1 day agoRestricții de circulație pentru Ziua Armatei Române la Cluj-Napoca. De asemenea noaptea vor fi instituite restricții de circulație pentru cei care. Noile măsuri de restricție anunțate de CNSU. Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri câteva dintre resticțiile care vor intra în vigoare de luni 25 octombrie.

Noile restrictii cluj. Noile restrictii romania 2021. 50 din 27 martie 2021 privind stabilirea unor măsuri de diminuare a impactului tipului de risc în aplicarea HG. Activități permise persoanelor vaccinate.

Guvernul a aprobat joi prin hotărâre noile măsuri propuse de. Masca va fi obligatorie în toate spațiile inclusiv pe stradă. 178 din 13 septembrie 2021 privind stabilirea unor măsuri de diminuare a impactului tipului de risc în aplicarea HG. E carantină de noapte în Cluj-Napoca acolo unde rată incidenţei COVID 19 a ajuns la 9 cazuri la mia de locuitori.

Care este rata de infectare în fiecare localitate de Cluj. La Cluj un centru de vaccinare drive-thru a fost asaltat de maşini iar imaginile filmate cu drona din aer surprind cozi impresionante. Printre zonele în care se vor aplica aceste măsuri se numără și municipiul Cluj-Napoca unde rata de infectare a ajuns la 705 la mie. Noile restricții din Cluj-Napoca generate de rata de incidență Covid admin 16092021 ȘTIRI Spune-ți părerea.

Cu ocazia organizării unor manifestări publice dedicate sărbătoririi Zilei Armatei Române în data de luni 25 octombrie 2021 Primăria Cluj-Napoca anunță că se vor institui unele restricții de circulație după cum urmează. Noi restricții în Cluj-Napoca. Noile Restrictii Cluj Napoca. Instituția Prefectului - Județul Cluj.

Măsurile restrictive care vor intra în vigoare pe o periodă de 14 zile cu începere din data de 4 octombrie. Rata infectărilor cu SARS-CoV-2 a ajuns la 765 la mia de locuitori. 76 din 2021 include noile restrictii actualizate asa cum premierul a solicitat public. Hotărâre CNSU nr 20 noile restricții valabile în România Anexa Lista State cu risc epidemiologic ridicat_25032021.

Noile restricții impuse de autorități se aplică începând de astăzi ceea ce înseamnă că în Cluj-Napoca magazinele se vor închide la ora 1800 iar circulația interzisă de la ora 2000 deoarece este weekend și rata de infectare a ajuns la 709. Guvernul a aprobat hotărârea privind noile restricții care vor aplicabile în localitățile în care incidența COVID-19 depășește 6 cazuri la mia de locuitori. Articol scris de Bianca Orga 2021-04-01 10550 8 Joi 1 aprilie 2021 municipiul Cluj-Napoca a atins o rată de infectare de 765 la mia de locuitori depășit astfel pragul de 75 care impune noi. CJSU Cluj a emis Hotărârea nr.

180 din 16 septembrie 2021 privind stabilirea unor măsuri de diminuare a impactului tipului de risc în aplicarea HG. Restricţii noi în Cluj-Napoca. 02 Octombrie 2021 - Noile măsuri decise de Guvern pentru limitarea pandemiei publicate în Monitorul Oficial. Noile restricții au fost aprobate de Guvernul României.

Noile restricții adoptate de Guvern au intrat astăzi în vigoareRata incidenței în Cluj Napoca este în continuă creștere. CJSU Cluj a anunţat o rată de incidenţă de peste 75 la mia de locuitori. Noile măsuri și interdicții antiCOVID adoptate de Guvern. Guvern noi restrictii in romania restrictii coronavirus stare de alert.

Astfel nevaccinații nu își. 1 day agoHotararea de Guvern cu noile restrictii pentru combaterea pandemiei a fost publicata in Monitorul Oficia Vezi ce masuri sunt obligatorii incepand de luni Sursa. Din pacate da pentru ca Dîncu si grupul de la Cluj. Hotărârea CJSU Cluj nr.

Noile restricții se aplică începând de vineri 2 aprilie 2020. Noile restrictii romania 2021. Noile măsuri și restricții anti-Covid ce se aplică în Cluj-Napoca Apahida Baciu Florești și alte 13 localități admin 04102021 UTILE Spune-ți părerea. Actual de Cluj Sambata 23 Octombrie 2021 ora 1205.

Restricții COVID la Cluj de duminică 28 martie - Totul explicat pe larg. Cluj și în municipiul Cluj-Napoca au fost adoptate prin Hotărârile 201 și 202 noi măsuri de diminuare a impactului tipului de risc. Rata de infectare este de 603. 93209092021 cu modificările.

Ieri 27 martie aceata se afla la 699 la un pas de pragul de 75. Când intră în vigoare noile reguli. Cluj-Napoca la un pas de noile RESTRICȚII. 29310032021 cu modificările și completările ulterioare cu scopul limitării și prevenirii răspândirii.

Cluj și în municipiul Cluj-Napoca au fost adoptate prin Hotărârile 201 și 202 noi măsuri de diminuare a impactului tipului de risc. Rata de infectare a trecut de 6 la mia de locuitori. Hotărârea de Guvern care introduce noi măsuri de limitare a pandemiei de coronavirus prin modificarea HG privind prelungirea stării de alertă a fost. Care sunt noile restricții impuse de Guvern de la 1.

Restricționarea traficului. Cluj și în municipiul Cluj-Napoca au fost adoptate prin Hotărârile 201 și 202 noi măsuri de diminuare a impactului tipului de risc. 201 din 3 octombrie 2021 privind stabilirea unor măsuri de diminuare a impactului tipului de risc în aplicarea HG.

Noile restrictii cluj
Cluj Napoca Pregătește Noi Restricții Din Cauza Creșterii Numărului De Imbolnăviri Monden

Noile restrictii cluj
Restricţii Incepand De Vineri In Cluj Napoca Si Alte 6 Comune Incidenţa Cazurilor Covid Se Apropie De 4 La Mie

Noile restrictii cluj
Restricţii De Circulaţie In Cluj Napoca Pentru Maratonul Internaţional Movies Movie Posters Poster

Noile restrictii cluj
Circulație Interzisă Pe Timpul Nopții Intr O Localitate Din Cluj După Ce Incidența Covid A Trecut De 12 La Mia De Locuitori Digi24

Noile restrictii cluj
Cluj Napoca Intră In Carantină De Noapte și In Timpul Săptămanii Digi24

Noile restrictii cluj
Cluj Napoca A Depăsit Incidenţa De 4 Cazuri La Mie Ce Restricţii Se Vor Aplica

Noile restrictii cluj
Noi Restricții In Cluj Napoca Incepand De Luni Cluburile și Barurile Sunt Inchise Stiri De Cluj

Noile restrictii cluj
Restricţiile Se Inăspresc Intr Un Mare Oras Din Romania Carantină De Noapte Intră In Vigoare Si In Timpul Săptămanii

Posting Komentar untuk "Noile Restrictii Cluj"